Med TrustBox backup har du flere muligheder, når du skal vælge din backupkonto. Alle er topsikrede, men som noget helt unikt har du hos TrustBox mulighed for at gøre dine filer 100% private. Det kalder vi UltraSafe. Med UltraSafe er det end ikke muligt for TrustBox at udlevere dine filer til myndigheder eller retsinstanser.

Standard (anbefales, og mest benyttede)
Her har du mulighed for at genskabe dit password hvis du skulle glemme det. Med denne løsning er dine filer dobbelt krypterede.

UltraSafe
Med denne løsning er det dig og kun dig som har passwordet til din konto. Det betyder også, at vi ikke kan genskabe dine data, hvis du mister passwordet.

UltraSafe MAX
Med denne løsning er det dig og kun dig som har passwordet til din konto. Du har med dette valg samtidig et passphrase, til yderligere at højne sikkerheden. Det betyder at vi ikke kan genskabe data, hvis du mister et af disse. Her er det alene dig der har krypteringsnøglen til din løsning, hvorfor du ikke vil kunne dele filer med vores tjeneste. Tjenesten er som et af de eneste i verden 100% privat.