Hos TrustBox forsøger vi at lave det så personificeret som muligt. Vi giver derfor vores kunder muligheden for selv at skræddersy løsningen efter behov.

Alle vores kunder får endda et kunde Dashboard med i løsningen. Dette vil hedde: Dashboard.trustboxbackup.com og giver blandt andet vores kunder muligheden for at tilgå deres filer uanset hvor de er. Det giver mulighed for alt fra at lave præsentationer af dit arbejde, salgsarbejde, da man altid ville kunne få fat i sine vigtige dokumenter man lige står og mangler.