Hold din software opdateret

Vi opdaterer løbende vores software for at følge med tiden. Du vil derfor i ny og næ skulle downloade og installere en ny version, dette sker dog helt automatisk når tiden er inde via en popup ved uret på din computer, her skal du bare dobbelt klikke på og den går i gang med download af den updateret version. kør det nu og du er nu up to date igen.

SUPPORT

Was this answer helpful?

 Print this Article

Also Read

Ingen begrænsning på hastighed

Hos TrustBox begrænser vi ikke din overførselshastighed og du får derfor fuld udbytte, af din...

Dit eget TrustBox Dashboard

Hos TrustBox forsøger vi at lave det så personificeret som muligt. Vi giver derfor vores kunder...

Med Trustbox de-duplikeres dine filer

Din backup de-duplikeres Vi vil ved hver enkel fil lave en “hash”, som kan betragtes som filens...

NAS & Filserver

Hos TrustBox giver vi vores kunder muligheden for at lave backup servere, Vi tilbyder vores...

Ingen begrænsning på filstørrelse

Vi adskiller os fra de fleste andre cloud-løsninger ved blandt andet ikke at begrænse størrelsen...