Hold din software opdateret

Vi opdaterer løbende vores software for at følge med tiden. Du vil derfor i ny og næ skulle downloade og installere en ny version, dette sker dog helt automatisk når tiden er inde via en popup ved uret på din computer, her skal du bare dobbelt klikke på og den går i gang med download af den updateret version. kør det nu og du er nu up to date igen.

SUPPORT

Cette réponse était-elle pertinente?

 Imprimer cet article

Consultez aussi

Dit eget TrustBox Dashboard

Hos TrustBox forsøger vi at lave det så personificeret som muligt. Vi giver derfor vores kunder...

Dine data er altid sikre

I en digitaliseret verden er sikkerheden online yderst vigtig. Derfor har sikkerheden...

Slå dvale fra

Hos TrustBox får du en 100% automatisk backup. Her stilles der udelukkende krav til at du har en...

Med Trustbox de-duplikeres dine filer

Din backup de-duplikeres Vi vil ved hver enkel fil lave en “hash”, som kan betragtes som filens...

NAS & Filserver

Hos TrustBox giver vi vores kunder muligheden for at lave backup servere, Vi tilbyder vores...