Hold din software opdateret

Vi opdaterer løbende vores software for at følge med tiden. Du vil derfor i ny og næ skulle downloade og installere en ny version, dette sker dog helt automatisk når tiden er inde via en popup ved uret på din computer, her skal du bare dobbelt klikke på og den går i gang med download af den updateret version. kør det nu og du er nu up to date igen.

SUPPORT

War diese Antwort hilfreich?

 Artikel drucken

Lesen Sie auch

Slå dvale fra

Hos TrustBox får du en 100% automatisk backup. Her stilles der udelukkende krav til at du har en...

Ingen begrænsning på filstørrelse

Vi adskiller os fra de fleste andre cloud-løsninger ved blandt andet ikke at begrænse størrelsen...

Dit eget TrustBox Dashboard

Hos TrustBox forsøger vi at lave det så personificeret som muligt. Vi giver derfor vores kunder...

Ingen begrænsning på hastighed

Hos TrustBox begrænser vi ikke din overførselshastighed og du får derfor fuld udbytte, af din...

Dine data er altid sikre

I en digitaliseret verden er sikkerheden online yderst vigtig. Derfor har sikkerheden...