Hold din software opdateret

Vi opdaterer løbende vores software for at følge med tiden. Du vil derfor i ny og næ skulle downloade og installere en ny version, dette sker dog helt automatisk når tiden er inde via en popup ved uret på din computer, her skal du bare dobbelt klikke på og den går i gang med download af den updateret version. kør det nu og du er nu up to date igen.

SUPPORT

Var dette svaret til hjelp?

 Print

Les også disse

Ingen begrænsning på hastighed

Hos TrustBox begrænser vi ikke din overførselshastighed og du får derfor fuld udbytte, af din...

Konto sikkerhed

Med TrustBox backup har du flere muligheder, når du skal vælge din backupkonto. Alle er...

Dine data er altid sikre

I en digitaliseret verden er sikkerheden online yderst vigtig. Derfor har sikkerheden...

Slå dvale fra

Hos TrustBox får du en 100% automatisk backup. Her stilles der udelukkende krav til at du har en...

Med Trustbox de-duplikeres dine filer

Din backup de-duplikeres Vi vil ved hver enkel fil lave en “hash”, som kan betragtes som filens...