Hold din software opdateret

Vi opdaterer løbende vores software for at følge med tiden. Du vil derfor i ny og næ skulle downloade og installere en ny version, dette sker dog helt automatisk når tiden er inde via en popup ved uret på din computer, her skal du bare dobbelt klikke på og den går i gang med download af den updateret version. kør det nu og du er nu up to date igen.

SUPPORT

Hjälpte svaret dig?

 Skriv ut denna artikeln

Läs även

Ingen begrænsning på filstørrelse

Vi adskiller os fra de fleste andre cloud-løsninger ved blandt andet ikke at begrænse størrelsen...

Konto sikkerhed

Med TrustBox backup har du flere muligheder, når du skal vælge din backupkonto. Alle er...

NAS & Filserver

Hos TrustBox giver vi vores kunder muligheden for at lave backup servere, Vi tilbyder vores...

Datorerna måste vara påslagna

På trustbox du får en 100% automatisk backup. Här görs endast krav som du har en...

Dit eget TrustBox Dashboard

Hos TrustBox forsøger vi at lave det så personificeret som muligt. Vi giver derfor vores kunder...