Hold din software opdateret

Vi opdaterer løbende vores software for at følge med tiden. Du vil derfor i ny og næ skulle downloade og installere en ny version, dette sker dog helt automatisk når tiden er inde via en popup ved uret på din computer, her skal du bare dobbelt klikke på og den går i gang med download af den updateret version. kør det nu og du er nu up to date igen.

SUPPORT

Ця відповідь Вам допомогла?

 Роздрукувати цю статтю

Також прочитайте

Dine data er altid sikre

I en digitaliseret verden er sikkerheden online yderst vigtig. Derfor har sikkerheden...

NAS & Filserver

Hos TrustBox giver vi vores kunder muligheden for at lave backup servere, Vi tilbyder vores...

Slå dvale fra

Hos TrustBox får du en 100% automatisk backup. Her stilles der udelukkende krav til at du har en...

Dit eget TrustBox Dashboard

Hos TrustBox forsøger vi at lave det så personificeret som muligt. Vi giver derfor vores kunder...

Ingen begrænsning på filstørrelse

Vi adskiller os fra de fleste andre cloud-løsninger ved blandt andet ikke at begrænse størrelsen...