Hos TrustBox får du en 100% automatisk backup. Her stilles der udelukkende krav til at du har en internetforbindelse, og at dit udstyr er tændt. Det er derfor vigtigt at computeren/computerne som skal have backup, ikke sættes til at gå i dvale. Herved stopper computeren nemlig for al aktivitet, inkluderet dets internetforbindelse og dermed din backup.