Datorerna måste vara påslagna

På trustbox du får en 100% automatisk backup. Här görs endast krav som du har en Internet-anslutning och att utrustningen är på. Det är därför viktigt att datorn / datorerna som behöver backup, inte inställd på att vila. Detta stoppar datorn nämligen all verksamhet ingår delvis internet-anslutning och därmed din backup.

Är du osäker på hur man gör detta, kan du alltid kontakta vår support direkt så att vi kan hjälpa dig.