Den sande omkostning af at miste dine kunders data

27. januar 2016

Når det kommer til at drive en virksomhed er kundens personlige oplysninger dit mest værdifulde aktiv.

Ikke nok med at dine kunder stoler på dig med deres hårdt tjente penge samt tager sig tid til undersøge og investere i dit produkt eller service; så udlevere de også deres personlige oplysninger.
Selv med en grundlæggende transaktion vil en kunde give dig deres navn, telefonnummer, e-mailadresse og i nogle tilfælde, detaljer om deres pengeinstitut, kreditkort og personlige shopping præferencer.
Med enhver transaktion, er der en vis grad af tillid. En kunde har tillid til en virksomhed om at levere den lovede vare, og at kvaliteten af produktet lever op til hvordan det er blevet beskrevet.
Den anden antagelse af tillid er, at virksomheden sikkert gemmer deres kunders personoplysninger og ikke videresælge eller gøre dem offentligt tilgængelig. Det er derfor vigtigt at have online backup for at sikre mod datatab.

Brudt tillid

Trods mange virksomheders bedste indsats, er denne tillid brudt regelmæssigt. Tidligere på året, oplevede Salesforce, den gigantiske markedsføring og kunderelationer analytics platform, en hel dags udfald. Men smerten stoppede ikke der. Da databasen endelig blev genoprettet, havde de udslettet 4 timer værd af kunde transaktioner og data – fra alle deres brugere – fordi Salesforce ikke have en online backup løsning.
For virksomheder, der bruger Salesforces service, var dette en massiv katastrofe. De var ikke kun uden service en hel dag, de havde også mistet evnen til at kontakte og opfylde kundernes ordrer foretaget i disse 4 timer.
For enhver mellemstore til stor e-handels site, kan dette beløbe sig til millioner af dollars i tabte indtægter og fremtidige markedsføring fordele.
Det er ikke kun internet-virksomheder, der burde være på vagt. Banker som Bank of America, Barclays og Lloyds har alle haft tilfælde af tab kundens data eller ondsindede data hacks.
Disse former for brud påvirker ikke kun kundeforholdet. De påvirker tillid aktionærer, investorer, medarbejdere og fremtidige kunder.
I mange tilfælde vil aktiekursen og tab af indtægter efter et større brud være øjeblikkelig og ødelæggende. Den samlede anslåede værdi af Home Depot’s data hack i 2014 var $ 62 million. Det kan tage år for en virksomhed at komme sig på disse begivenheder, og endda føre til eventuelle død af virksomheden.

Årsager

Mens nogle databrud er forårsaget af ondsindede kræfter eller hackere, kan ikke alle bortforklares så let. Med Salesforce tab af data, var det pga menneskelige fejl og dårligt vedligeholdt database, der forårsagede tabet.
I andre tilfælde kan den teknologiske fejl eller proces nedbrud være den vigtigste ingrediens.
Selv hvis din virksomhed bukker under for et data hack, lækage eller brud, er der ingen grund til, hvorfor dette skulle betyde, at du er nødt til permanent at miste, data og lide de finansielle og omdømsmæssige tab, der følger med.

En sikker, krypteret online backup

Kunder med Trustbox Backup behøver ikke at bekymre sig om at miste deres kundedata – nogensinde. De har fred i sindet.
Selv i det værst tænkelige scenarie, hvor dine systemer er kompromitteret, da vores sikre, krypterede sikkerhedskopier er skudsikre.
Hvad betyder det? Det betyder, at dine filer aldrig bliver slettet. Dokumenter, fotos, databaser og alle filtyper, der er gemt på alle dine enheder (ja, endda din iPhone), servere, MS SQL, Exchange og SharePoint er alle bakket op og sikkert arkiveret.
Med så mange eksempler fra historien, hvor tingene er gået grueligt galt, er der virkelig ingen grund til din virksomhed lider samme skæbne.
Så for at beskytte din kunders dyrebare data, starter vores forretningsplaner fra så lidt som ca. 290kr pr måned. Tjek vores planer eller start allerede idag.

Kilde: Dean Nicolls