3 måder din virksomheds data ikke er så private

15. januar 2016

Virksomheder af alle størrelser er sårbare over for risici og tab ad data. Medarbejdere kan forlade og tage med dem en rigdom af ekspertise. Et sikkert cloud storage backup løsning kan rede dit virksomhed.
Nogle risici er bare alt for risikabelt. For at forhindre mulig data tab, er det sikret at oprette et sikkert cloud storage backup af din virksomheds servere, e-mails og dokumenter.
De fleste virksomheder er ikke klar over, at en password-beskyttet selskab laptop er ikke tilfredsstillende at sikre dine oplysninger. Selv med in-house it-eksperter, mange virksomheder opererer i årevis med lidt mere end en simpel adgangskode og anti-virus setup.
Tag et øjeblik til at tænke, hvad der ville ske med din virksomhed, hvis alle dine servere, filer, dokumenter og e-mails blev sendt offentligt. Ved ikke at beskytte dine data ved hjælp af online backup metoder, kan dette være en reel mulighed.
Du kan spørge, om folk virkelig ønsker adgang til din virksomheds data alligevel? Det enkle svar er ja. Kundedata og kommercielt følsomme oplysninger er særdeles værdifuld for hackere og kan være meget indbringende for dem.

Så hvordan kan mennesker får adgang til dine data?

Der er 3 måder:
1. Offentlig Wifi

Hvis du eller nogen af dine medarbejdere anvender offentlige, usikrede Wifi netværk, er du potentielt i fare for dine data anvendes. Hvis du nogensinde slutter telefonen til et hotel eller cafe netværk, er det umuligt at garantere dine e-mails og dokumenter er ikke tilgængelige for tilgås af andre mennesker, der bruger det samme netværk.

2. Hackere

Desværre, lever vi i en verden, hvor folk er fristet til at tage genveje. Det er ikke altid konkurrenter, der søger at få adgang til dine kunder og transaktionsdata. Internationale syndikater har succes med hacking planer for nye produkter, replikere dem og tage dem til markedet til en billigere pris. For at undgå hackere, du nødt til at tage forholdsregler for at sikre, at du har en sikker firewall på plads og helst backup software. I tilfælde af at du skulle miste alle data, er det også en god idé at investere i en krypteret cloud backup service. Undgå datatab med en sikker online backup service.

3. Statslige Kontorer

Nogle ministerier, både hjemme og i udlandet kan også ønske at få adgang til dine data. Uanset om de kigger på din intellektuelle ejendom, strategiske planer eller økonomiske resultater. For de fleste virksomheder, er en høj kvalitet anti-virus og firewall-beskyttelse en god start. Men de kan ikke følge med den store mængde af virusangreb som sker ofte. Som dagens virkeligheden er, skal man være parat til at blive hacket. Ingen anti-virus vil nogensinde være 100% skudsikker.Det er bedre at forebygge frem for at helbrede, og have en god online backup softeare, der kan genoprette data inden for få sekunder efter et angreb.
Trustbox Online Backup har online backup løsninger til både privatekunder samt erhverv. Så uanset hvad der sker med dine data, vil du idet mindste stadig have adgang til dine mest værdifulde filer og kan fortsætte, hvor du slap uden at starte fra bunden.

Kilder: Dean Nicolls